Ще продължи ли да съществува Shampioni Today?
#1 FC Donovete Mezdra 19.06.2013 16:25
FC Donovete Mezdra
1169 Posts
Since 22.05.2007

Въпроса ми е главно към Администратора, защото само той може да даде отговор!!! Както знаем, колегата Sport 75, който се занимаваше с вестника се отказа и сега никой няма права да публикува, каквото и да е!!! Ако искаме вестника да продължи да съществува, Админа трябва да даде права на някой, или някои, които да продължат да поддържат вестника и да ни запознават с най-актуалните новини, свързани с ежедневието ни!!! Хубаво ще е да се види и нашето мнение по въпроса!

П.П. Опитах се да добавя анкета, но не ми позволява, незнайно защо (whew) Ако Модовете успеят, нека добавят анкета с два отговора - Да и Не!

#2 FC United 19.06.2013 17:41
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Е нали ти и Закс щенсе занимавате.

#3 Removed user 19.06.2013 19:27
Dirt devils
1785 Posts

Цитирам Спорта "1 Автор: Sport75, добавен на: 22 Май 2013 17:48 (ср)
цитирай изтрий
Скъпи приятели от Shampioni,дойде времето в което и аз да кажа чао на всички вас
а и на играта, която беше ежедневие в моя живот през последните 6-7
години.Увеличената лична и служебна ангажираност а и ситуацията в играта ме
накара да се замисля дали има смисъл да продължа да играя.Появата на втори
сървър ми помогна да взема окончателно решение.Предложих трима мениджъри на
админа да се занимават с вестника-ZAQS,simvol и Donovete Mezdra.Админа се
съгласи.

#4 FC Donovete Mezdra 19.06.2013 20:01
FC Donovete Mezdra
1169 Posts
Since 22.05.2007

<blockquote><h3>FC Barcelona 1899 написа:</h3>Цитирам Спорта "1 Автор: Sport75, добавен на: 22 Май 2013 17:48 (ср)
цитирай изтрий
Скъпи приятели от Shampioni,дойде времето в което и аз да кажа чао на всички
вас
а и на играта, която беше ежедневие в моя живот през последните 6-7
години.Увеличената лична и служебна ангажираност а и ситуацията в играта ме
накара да се замисля дали има смисъл да продължа да играя.Появата на втори
сървър ми помогна да взема окончателно решение.Предложих трима мениджъри на
админа да се занимават с вестника-ZAQS,simvol и Donovete Mezdra.Админа се
съгласи.</blockquote>
Което значи, какво? Съчетание от символи, букви или? Измина един месец във, който няма никаква промяна?!?

#5 Removed user 19.06.2013 20:05
Dirt devils
1785 Posts

Ами нали вие тримата трябва да управлявате вестника...Аз така го разбрах...или трябва Админа да ви даде правомощия:^)

#6 FC Donovete Mezdra 19.06.2013 20:09
FC Donovete Mezdra
1169 Posts
Since 22.05.2007

Ами и аз така го разбрах, ама реално без Админа да даде права на някого, няма как да се получи!!! В момента сме в застой, а вече мина месец ...

#7 simvol 19.06.2013 22:02
simvol
418 Posts
Since 06.11.2008

Админът може да се е съгласил да прехвърли правомощията за вестника, но нищо не е направил по въпроса. А нали все ни се казва да не бързаме много..., да сме по-търпеливи... и ние сме търпеливи - всеки ден си чакаме журналистическите права :D

Не е лъжа, че в последните месец-два тонусът за игра в шампиони спадна, поради ясни на всички ни причини, но продължаваме, надявам се все пак не наивно, да разчитаме, че това ще се промени. Всички сме ангажирани, но по някакъв начин успяваме да изпълняваме ежедневно ангажиментите си към отборите, а някои и напълно безвъзмездно към форума. Отново безвъзмездно предлагаме услугите си за вестник, отново безвъзмездно правим класации и проучвания, които е нормално да ги има в играта, но ги няма... изобщо потребителите тук са настроени на абсолютно безвъзмездна подкрепа за играта. Защо го споменавам? Защото искам да посъветвам администратора и той да вложи малко сърце в труда си. Да поеме някаква инициатива. Да разберем, че шампиони не потъва като тежък метал. Позитивността и инициативата, поета от един, повлича и други след себе си. За жалост обратното също влече и в момента то цари тук.

Не знам как по-културно да се изразя, но се надявам, който трябва да го прочете и да си вземе бележка! (beer)

#8 КORECOM 2017 19.06.2013 22:14
КORECOM 2017
1548 Posts
Since 16.06.2009

8) (sun) (d) Понеже тука всичко става ръчно... явно и вестника е крайно време да се печата на циклостил или да се пише с паче перо на пергамент... после пускаме пощенските гълъби и всичко е наред с новия брой... на мене права ми требват! ...аз съм индианец и с пишеща машина не мога да работя!

Блоп... блоп... в блатцето всичко бавно потъва...

Нема да се притеснявате - за юбилейния петдесети сезон ще има ново издание на вестника!

#9 FC Donovete Mezdra 20.06.2013 12:19
FC Donovete Mezdra
1169 Posts
Since 22.05.2007

Явно ще го има вестника! КлюЧ!

#10 Removed user 20.06.2013 14:17
Red lasers
1030 Posts

Последно кво се случи ?|-(